Middag med Mening
Fællesspisning og debat
Tag din familie med til en hyggelig eftermiddag og aften, når Fora inviterer til fællesspisning og debat. Fra kl. 17.00 til 18.30 bliver der serveret et let måltid mad for hele familien, og børnene kan prøve kræfter med en lille aktivitet, der sætter spot på bæredygtighed i børnehøjde. Efter maden hjælper vi hinanden med at rydde op, og de mindste kan tage hjem i seng. Kl. 19.00-20.00 er der spændende workshops og debat, hvor vi får ny viden og gode fif til en mere bæredygtig levevis. Vi hjælper hinanden med at rydde op i løbet af aftenen!
Kom med, når vi sætter spot på madspild og klimavenlig madlavning. Fødevaregeograf, stifter af Confusion Kitchen og aktiv i Hvidovre Madfællesskab, Laila Rosholm inviterer os med til en fortælling om madspild og klimavenlig madlavning: Hvordan kan vi mindske madspild i vores eget køkken? Hvilke gode råd og fif kan vi drage nytte af, hvis vi vil leve mere klimavenligt – og hvordan får vi maden til at falde i hele familiens smag?
Kursusnummer
222134
Pris
40,- | Børn |
100,- | voksen |