Middag med Mening
Fællesspisning og debat
Tag din familie med til en hyggelig eftermiddag og aften, når Fora inviterer til fællesspisning og debat. Fra kl. 17.00 til 18.30 bliver der serveret et let måltid mad for hele familien, og børnene kan prøve kræfter med en lille aktivitet, der sætter spot på bæredygtighed i børnehøjde. Efter maden hjælper vi hinanden med at rydde op, og de mindste kan tage hjem i seng. Kl. 19.00-20.00 er der spændende workshops og debat, hvor vi får ny viden og gode fif til en mere bæredygtig levevis. Vi hjælper hinanden med at rydde op i løbet af aftenen!
Vilde urter og grill på Quark Naturcenter
Onsdag den 7. september kl. 17.00 – 20.00 (i Bålhytten på Quark, Avedøre Tværvej 56)
Kom med til en hyggelig eftermiddag og aften på Quark Naturcenter. Vi starter ud med at spise et lækkert måltid mad med grillet lam og årstidens grønt. Herefter er der tid til at kigge sig omkring, og klokken 19.00 vil Søren Espersen fra Hvidovre Fåre- og Kogræsserforening samt Det Spiselig Hvidovre fortælle om bæredygtig fødevareproduktion og naturpleje samt spiselige urter. Men kan produktion af lam og oksekød overhovedet ske klimamæssigt forsvarligt? Hvad er gevinsterne ved naturplejen? Og kan vilde urter indgå i almindelig hverdagsmad?
Kursusnummer
222130
Dato og tid
Ons 07.09.2022 17:00-20:00
Underviser
Lise Holm-Rasmussen
Undervisningssted
Quark Naturcenter
Avedøre Tværvej 56,
2650 Hvidovre
Pris
40,- | Børn |
100,- | voksen |