Lørdagshøjskole

Bæredygtig lørdagshøjskole for børn og deres voksneKære Deltager 


Udviklingen i Corona-smittetallene gør, at vi ikke vil udsætte jer for unødig bekymring og smitte, og derfor har vi udviklet et helt nyt koncept for lørdagshøjskolen, som vi håber I vil være med til at afprøve?  Det bliver en blanding af live-video og sjove, praktiske aktiviteter – samt dejlig grøn mad og snacks. 


Programmet ser sådan ud:


Lørdag den 3. oktober kl. 10.00 er der fælles velkomst på www.facebook.com/Familieaktiviteter.


Kl. 13.00 - 13.30 kan I hente et aktivitets-kit samt mad og snacks på Vestre Kvartergade 22 i Avedørelejren (foran Belægningens konferencefaciliteter). 


 Aktivitetskittet indeholder brugsanvisninger og materialer til alle de aktiviteter, I ellers skulle have oplevet på dagen. Med jer hjem får I også et godt, grønt måltid mad samt snacks. 


 


www.facebook.com/Familieaktiviteter kan I løbende få adgang til live-videoer og optagelser - blandt andet Jeppe Justs foredrag om omstillingen fra djøfer til selvforsynende landmand, oplæsning af bæredygtige børnebøger samt guides til, hvordan I laver aktiviteterne derhjemme. I kan se alle optagelserne, når det passer jer. 


Håbet er, at I på denne måde kan gennemføre lørdagshøjskolen derhjemme - og faktisk kan nå at prøve alle aktiviteterne (og se foredraget, når ungerne er puttet). 


Vi håber, at I har lyst til at tage billeder undervejs og uploade dem i kommentarsporet på Facebook eller sende dem til lisehr@handleRUM.dk.


Mødet med andre børnefamilier må vi desværre gemme til, vi igen har fået styr på corona. Vi vil nemlig gerne undgå, at vi smitter hinanden og sender hinanden i selvisolation. 


 Vi er super ærgerlige over, at vi ikke kan mødes i virkeligheden og håber på jeres opbakning til dette alternative set-up!


 Hvis I har spørgsmål, I er velkomne til at ringe til mig på 2392 2381.


 Bedste hilsner


Aftenskolen Fora og Lise Holm-Rasmussen


 


 


.

AfsluttetAfsluttet

Kursusnummer
402111

Dato og tid
Lør 03.10.2020 10:00-16:00

Undervisningssted
Avedørelejren
Vestre Kvartergade 22
2650 Hvidovre

Lokale

Pris

150,- Almen
50,-


Fora Hvidovre
Hvidovrevej 438,1.
2650 Hvidovre

Skoleleder: Inge Lindqvist

Telefon: 3678 8330

Mail: hvidovre@fora.dk

Telefontid: Mandag, tirsdag og onsdag kl. 10.00 - 14.00

Medlem af Fora
;