Vitaminer til livet

Obs: Vitaminer til Livet forgår i år i oktober

Tirsdag den 1. oktober kl. 9.30: Musikpædagog og meget mere Kirsten Saurus Mehlsen: Musik bag tremmer
Mød en kvinde, som satte sig for at bringe musik og glæde til fangerne i Nordeuropas mest sikrede fængsel Emmer Mark ved Horsens. Hendes beretning fra dette mærkelige sted er interessant, morsom, rørende og tankevækkende. Hør en usædvanlig kvinde fortælle om et meget særligt arbejde. Og vær forberedt på selv at synge med undervejs i foredraget!

Tirsdag den 8. oktober kl. 9.30: Eventyrer, Havpattedyrbiolog og Ekspeditionsleder
Cecilia Vanmann: Fra stiletter til svømmefødder
Cecilia tager publikum med bag scenen på en række vilde projekter på havet og fortæller om sin egen radikale karriererejse fra modebranche til natur. Vær med når der skal laves spillefilm med stunt-dykkere, hør om
rekordjagende fridykkere som svømmer til utrolige dybder på et åndedrag og følg forskningsprojekter i piratfyldte farvande, hvor hvalerne vender sig i voldsomme bølger.
Udover at være medlem af Kvindelige Eventyrere, er Cecilia den første danske kvinde der er blevet optaget som ’Fellow’ i The Explorers Club, et internationalt fællesskab og verdens mest prestigefyldte klub for opdagelsesrejsende og eventyrere. Cecilia har blandt andet ledt filmekspeditioner for National Geographic Society og har som eneste dansker krydset Nordvestpassagen på tre forskellige sejlekspeditoner.

Tirsdag den 22 . oktober kl. 9.30: Foredragsholder og skribent: LotusTurell: Digterens Datter
I september 2016 sendte DR en dokumentar i to dele “Lotus og den fulde sandhed”, der omhandlede Lotus’ liv som datter af den kendte og elskede forfatter Dan Turell. Lotus havde på mange måder en god barndom i et feteret og respekteret hjem, men bag hjemmets fire vægge fik hendes fars alkoholmisbrug lov til at skade hende, fordi ingen greb ind. I dokumentaren opsøger Lotus vidner fra fortiden for at få vished om, hvad omverdenen egentlig så? En erfaring hun tager med sig videre i de rørende og inspirerende foredrag.


Tirsdag den 29. oktober kl. 9.30: Kgl. Konfessionarius og fhv. biskop Erik Norman Svendsen: Fra Nørrebro til Nørregade
Erik Norman Svendsen fortæller om hele sit liv fra Nørrebro-opvæksten under krigen til oplevelserne og slagsmålene med kirkeministre, politikere og præster igennem 17 år som biskop i Nørregade i København og opgaverne som præst og sjælesørger for kongehuset. Med en omsorgsfuld far og en tungsindig mor blev livet fra begyndelsen spændt ud mellem de lyse og de mørke toner. Det er lyset, Erik Norman Svendsen først og sidst har taget med sig i et langt liv, der har favnet hele verden, men først og sidst er forløbet på strækningen fra den lille lejlighed på Nørrebro til bispeboligen i Nørregade.

Alle 4 arrangementer foregår tirsdage kl. 9.30 i Strandmarkskirken
Tilmelding og betaling til Fora
Prisen er for alle 4 Arrangementer:

Tir01.10.201909:30-11:30
Tir08.10.201909:30-11:30
Tir22.10.201909:30-11:30
Tir29.10.201909:30-11:30

Fora Hvidovre
Hvidovrevej 438,1.
2650 Hvidovre

Skoleleder: Inge Lindqvist

Telefon: 3678 8330

Mail: hvidovre@fora.dk

Telefontid: Mandag, tirsdag og onsdag kl. 10.00 - 14.00

Medlem af Fora
;