Klimavenlig familiemad
Holdet for jer, som gerne vil spise klima- OG børnevenligt. Børn fra 5 år kan deltage.
Tag dine børn eller børnebørn med i køkkenet og lær at lave klimavenlig mad, som både tilfredsstiller små ganer, er let at lave i hverdagen og giver ny inspiration. Vi laver maden fra bunden med årstidens danske råvarer og der er god tid til både at få nogle gode madlavningsfif og hygge med ungerne. I får også viden om, hvordan I får protein nok, når menuen står på mindre kød.
Laila Sigrid Rosholm guider jer trygt gennem dagen. Hun er både en dygtig kok, geograf med særlig viden om fødevarer og aktiv i både Det Spiselige Hvidovre, Hvidovre Madfællesskab og Folkekøkkenet i Bibliotekscaféen.
Tid: Lørdag den 7. og den 14. november kl. 10-14
Pris: Familie: 460 kr. plus råvarer: voksne 180 kroner – børn 50 kroner
Medbring: En god kniv, tomme syltetøjsglas og bokse til madrester.
Lør | 07.11.2020 | 10:00-14:00 |
Lør | 14.11.2020 | 10:00-14:00 |
Reservation udløber om
Kursusnummer
402412
Første mødegang
Lør 07.11.2020 10:00-14:00
Sidste mødegang
Lør 14.11.2020 10:00-14:00
Undervisningssted
Risbjergskolen
Risbjergvej 10-20
2650 Hvidovre
Lokale
Skolekøkken
Pris
460,- | Almen |